MinNeul's Home

[eng sub] Ryeowook teaching Sungmin Chinese


Salah satu aktivitas yang dilakukan oleh Super Junior M adalah belajar bahasa Mandarin. Nah~mau liat seorang wookie mengajari hyungnya belajar bahasa Mandarin, let’s cekidot

Udah liat?…

Bagian yang lucu menurut die adalah pas Wookie nanya ke Sungmin, hai cha de yuan ne (meaning : still a long way to go; far from it) trus khan wookie nanya “what does this mean”. Dan jawabannya Sungmin adalah ~I can’t talk now because I have a cold”LOL  ~ pinter ngeles niy labu panda, bilang aja ga tau artinya gitu,, kkkk XDD

Tapi, yang bagian akhirnya bikin worried. Wookie Oppa bilang ~and the last sentence is a sentence that suits Sungmin right now, ni yao duo shui yi dian ( meaning : you must get a liite more sleep). Trus Sungmin Oppa nanya “what is this?” Wookie Oppa jawab : “Lack Of Sleep”, Sungmin Oppa nyangkal : “I sleep a lot”, Wookie Oppa nanya lagi : “Sleep a lot? asking you to sleep a bit more . Get a little more sleep. Do you want to sleep now?” Sungmin Oppa said : “How to say because I have a cold?” Wookie Oppa said : “Gan Mao means catch a cold.

Labu Panda~ go to sleep now. You must take a rest, araso!

Source : (http://sup3rjunior.com/)

Posted by : Dierenz (www.orangepumpkingirl.wordpress.com)

2 responses

  1. Snow Girl

    ahahaaha… dasar umin…😄
    umin krg tidur ya? kan lg sakit, istrht yg ckup… hehe

    June 27, 2011 at 6:52 PM

    • waktu tidirnya umin dlm sehari ga lebih dari 4 jam eon, ga heranlah kalo jadi rentan kena penyakit… >.< ditambah ga ada aku di Taiwan, tambah sakitlah uminnya/Slapped~ kkk XDD

      June 29, 2011 at 3:00 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s