MinNeul's Home

Jack The Ripper Musical Press Call – Daniel Ming


 

Sungmin Oppa ..our little minnie really grown…from very aegyo prince now he’s a very handsome man :)) I’m so proud of him ^^ ~tears~  growing up, from little cute steps now he’s there making everyone impress with what he have! Lee Sungmin we are all proud of u❤

SM should made a dvd series of all the members who’ve been in musicals =3= i would be happy to buy it❤

Secara yaaa,, ga ada kemampuan buat nonton langsung kesana,,kkk XDD

jadi harapannya yaa.. cuma bisa liat dari Fancam plus ngarep kalo bakalan dirilis DVD Musicalnya ini…😉

CAN’T WAIT for JULY 27, JACK THE RIPPER… ^_^

8 responses

  1. yakkkkk liat video nie bbrp wkt yg lalu lngsng teriak2 pek pingsan #PLAKK
    gillllaaaaaa sungmin oppa membuatQ gila…
    cakeppppp diehhh…………
    mau bergaya kyk pah juga te2p aegynya klhtn y onn hahahaha
    oppa sarangeoooooo ~(^_^)~

    July 9, 2011 at 10:37 PM

    • Butuh nafas buatan fit?.. *lagi bae, jadi nawarin*
      hahaha.. seSUJU fit, emang udah settingannya dari sono itu aegyo facenya… ga bakal keliatan tua😀

      July 11, 2011 at 11:56 AM

  2. Snow Girl

    sesuju sm idex dieeee~😄
    yg pada main musikal dibikin dvd!!😄
    kan bnyk yg main musikal, umin, kyu. kibum, yesung, wookie… mau liat mereka d musikallll~😄

    July 10, 2011 at 8:38 PM

    • *toss Eonnie* biar adil dan ga ada iri-irian.. smuanya bisa liat, ga hanya yang tinggal di Seoul aja,, hwhwhwhw😉

      July 11, 2011 at 12:58 PM

  3. Aaaaaaaaaa suamiku tamvan sekali *o*
    pgen nonton huhuhu ;__:

    July 12, 2011 at 6:46 AM

    • Yuph2~~ very hansamu… hwhwhwhw😀
      btw, IDmu ganti toh?..

      July 12, 2011 at 8:27 AM

      • hohoho maklum lah lagi maruk (/-\)
        onnie ntu postingan plg atas kok diprotect huhuhu ;__:

        July 13, 2011 at 3:17 PM

      • itu postingan yang diatas buat ikutan fanfic contest say,, makanya di protect… heuheu…😉
        mau bacakah?.. kalo mau, nanti eon ksh passwordnya. ACC twitmu apa?.. Eon ksh tau via DM niy..🙂

        July 14, 2011 at 8:18 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s